Prospectus voor apothekers

Bent u apotheker, hebt u interesse in ons project ? Lees dan onze prospectus na om een eerste inzicht te krijgen op ons website-project voor apothekers. Bent u overtuigd? Vul dan het inschrijvingsformulier in.

Niet zomaar een toolbox voor uw apotheek!

Wat is www.mijnapothekersadvies.eu?

Een informatieve website van uw apotheek voor u en uw patiënten!

In het grote aanbod aan gezondheidsinfo op het web is mijnapothekersadvies.eu een betrouwbare bron van advies, georganiseerd door apothekers. Naast de gegevens van zijn/haar apotheek in de rubriek mijn apotheek, vindt de bezoeker er onder informatie & advies, verschillende items terug:

  • Producten: een digitaal archief met alle mogelijke folders en flyers over geneesmiddelen, voedingssupplementen, parafarmacie, otc...., praktische informatie over het correct gebruik van producten (hoe een ‘novolizer' gebruiken, hoe een patch aanbrengen, hoe een ‘Imitrex'-spuit gebruiken...)
  • Gezondheidsinfo: een verzameling van bestaande publicaties over gezondheidsthema's
  • Gezondheidsadvies: wetenschappelijk gefundeerde dossiers over gezondheidsonderwerpen (vb: luizendossier, koortsblaasjes, reisapotheek,...), vaak een compilatie van verschillende beschikbare bronnen.
  • Apotheekkrant, Geneesmiddelenwijzer, bijsluiters van geneesmiddelen,...
  • Het item links staat boordevol interessante websites, netjes gestructureerd.
De patiënt krijgt regelmatis advies in zijn/haar mailbox via een e-nieuwsbrief. Dit communicatiemiddel kan ook gebruikt worden om informatie over de apotheek naar uw patiënten te versturen (vb: vakantiesluiting, demodagen, promoties,...). Ook staat er een eenvoudige bestelmodule ter beschikking van de patiënt.

Daarnaast staat er heel wat informatie/tools ter beschikking van de apotheker, op het beveiligd gedeelte van de site (met paswoord).

Wat zijn de voordelen van een website van mijnapothekersadvies.eu ?

Naast de klassieke kanalen (folders, pers, tv,...) vindt internet en email langzaam z'n ingang in de wereld van de patiënt en de apotheek. Het is een medium dat meer aan ‘marktaandeel' wint en waar niet meer naast kan gekeken worden. Het is een nieuwe manier van ‘zichtbaar' zijn, ‘aanwezig' zijn in de apotheek en de leefwereld van de patiënt/consument!

U biedt uw patiënt niet alleen toegang tot een steeds groeiend en up-to-date digitaal archief met algemene gezondheidsinfo van apotheekwaardige kwaliteit, maar ook tot informatie over het gebruik van geneesmiddelen en geloofwaardige adviezen omtrent verzorging of voedingssupplementen. Met de functie stuur deze link door informeert u uw patiënt persoonlijk!

Via de e-nieuwsbrief komt uw patiënt op regelmatige tijdstippen in contact met uw apotheek, zonder ‘ziek' te zijn. U werkt aan een dynamisch en hedendaags imago!

U beschikt bovendien over informatie, enkel toegankelijk voor de apotheker: professionele links, repertoria en compendia, POS-materiaal,... U hoeft deze links niet meer zelf te catalogeren!

Een eigen input is ook mogelijk: U kan de teksten van uw eigen site zelf aanpassen en bewerken. U kan zelf nieuwsberichten toevoegen en nieuwsbrieven versturen. Zo staan wij ook steeds open voor de door u zelf aangebrachte links.

Hoe is uw apotheek aanwezig op mijnapothekersadvies.eu ?

Abonnement 2015: de standaardformule

  • Uw website van mijnapothekersadvies.eu, met koppeling aan uw domein-naam (vb www.apotheekuwnaam.be).
  • Uw apotheek als registratiepunt voor uw patiënten voor de e-nieuwsbrief.
  • Uw patiënten ontvangen minstens 9 adviesmailings (nieuwsbrieven) per jaar. 
  • Toegang tot het beveiligde gedeelte van de site, met repertoria, compendia, links, tools,... voor de apotheker.
  • Projecten in ontwikkeling: online documenten, online bekijken van contactformulieren en bestellingen....

 

 

Wat kost een website van mijnapothekersadvies.eu ?

Het registreren van een domeinnaam en het huren van webruimte kost al snel 200€ per jaar. Dan hebben we het nog niet gehad over de kosten voor het programmeren van de site (met nieuwsbrief en reservatiemodule), het verzamelen van de informatie, het programmeren van uw website, het ‘publiceren' van documenten,.... en de tijd om dit allemaal te doen!

Mijnapothekersadvies.eu biedt u niet alleen een degelijke website, met een schat aan info, waar u geen werk meer aan heeft, maar ook een toolbox met handige instrumenten om efficiënter te kunnen werken! 

Prijs- en modelwijzigingen alsmede zet- en drukfouten voorbehouden. VU: Farmatools bvba
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.