Prospectus voor bedrijven

Vertegenwoordigt u een farmaceutisch bedrijf, hebt u interesse in ons project ? Lees dan hier onze prospectus na om een eerste inzicht te krijgen op ons website-project voor apothekers.

Wat is www.mijnapothekersadvies.eu?

Een informatieve website van de apotheek voor de patiënt

In het grote aanbod aan gezondheidsinfo op het web, is mijnapothekersadvies.eu een betrouwbare bron van advies, georganiseerd door apothekers. De patiënt krijgt regelmatig advies in de mailbox via een e-nieuwsbrief. Naast de gegevens van zijn/haar apotheek, vindt de bezoeker er verschillende rubrieken met informatie:

  • Producten: een digitaal archief met alle mogelijke folders en flyers over geneesmiddelen, voedingssupplementen, parafarmacie, otc...., praktische informatie over het correct gebruik van producten (hoe een ‘novolizer' gebruiken, hoe een patch aanbrengen, hoe een ‘Imitrex'-spuit gebruiken...)
  • Gezondheidsinfo: een verzameling van bestaande publicaties over gezondheidsthema's
  • Gezondheidsadvies: wetenschappelijk gefundeerde dossiers over gezondheidsonderwerpen (vb: luizendossier, koortsblaasjes, reisapotheek,...), vaak een compilatie van verschillende beschikbare bronnen.
  • Apotheekkrant, Geneesmiddelenwijzer, bijsluiters van geneesmiddelen,...
  • Het item links staat boordevol interessante websites, netjes gestructureerd.
  • De patiënt krijgt regelmatig advies in zijn/haar mailbox via een e-nieuwsbrief. Dit communicatiemiddel kan ook gebruikt worden om informatie over de apotheek naar uw patiënten te versturen (vb: vakantiesluiting, demodagen, promoties,...).
  • Ook staat er een eenvoudige bestelmodule ter beschikking van de patiënt.

Wat zijn de voordelen van aanwezigheid op mijnapothekersadvies.eu ?

Naast de klassieke kanalen (folders, pers, tv,...) vindt internet en email langzaam z'n ingang in de wereld van de patiënt en de apotheek. Het is een medium dat meer aan ‘marktaandeel' wint en waar niet meer naast kan gekeken worden. Het is een nieuwe manier van ‘zichtbaar' zijn, ‘aanwezig' zijn in de apotheek en de leefwereld van de patiënt/consument!

Via de nieuwsbrief kan u informatie versturen naar de patiënt.

 

Hoe kan uw bedrijf aanwezig zijn op mijnapothekersadvies.be ?

Wij bieden 3 aantrekkelijke formules aan.

  • Vermelding van uw informatie

  • Sponsorlink op nieuwsbrief 

  • Partnership

Wat kost aanwezigheid op mijnapothekersadvies.be ?

Mijnapothekersadvies.be heeft een fair prijzensysteem uitgewerkt. U betaalt volgens het aantal mailadressen of het aantal views op de startpagina!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij bezorgen u alvast een login en paswoord zodat u de uitgebreide versie van dit document kan raadplegen.